Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Εκπαίδευση σκύλων φύλαξης. Εκπαιδεύουμε τον σκύλο σας ως σωματοφύλακα, φύλακα σπιτιού ή εγκαταστάσεων.

Εκπαίδευση προστασίας και ενστικτώδεις συμπεριφορές σκύλου φύλακα

Η εκπαίδευση σκύλου προστασίας έχει στόχο τη κατανόηση από τον ίδιο κανόνων αξιολόγησης συνθηκών, τεχνικών αντίδρασης με σκοπό τη προστασία ιδιοκτήτη, οικογένειας, χώρου, καθώς ένας ανεκπαίδευτος σκύλος αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες επίθεσης ή εισβολής στο χώρο ίσως εμφανίσει σε πολλές περιπτώσεις λανθασμένη, ανεπιθύμητη ή επικίνδυνη συμπεριφορά.

Εκπαίδευση σκύλου προστασίας

• Ειδικά εάν ο σκύλος ανήκει σε μεγαλόσωμες φυλές σκύλων προορισμένες να εξελιχθούν σε φύλακες, αναπτύσσει πιθανότατα μια ενστικτώδη συμπεριφορά φύλακα χώρου ή σωματοφύλακα δίχως εκπαίδευση.

• Ο σκύλος χωρίς εκπαίδευση αντιδρώντας με οδηγό μόνο το ένστικτο θα επιλέξει να κάνει ότι μπορεί προκειμένου ως σωματοφύλακας ή φύλακας χώρου να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη ή γενικότερα τα μέλη τα οποία αντιλαμβάνεται ως οικογένεια, το χώρο του ή θα εμφανίσει κάποια αντίδραση διαφυγής.

• Οι αντιδράσεις για το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση σωματοφύλακα ή φύλακα χώρου χαρακτηρίζονται ανώδυνες ή ανώφελες, παραδείγματος χάρη εκδήλωση πανικού, αποφυγή προβλήματος με φυγή ή περιορισμό σε έντονο γαύγισμα, ως ανεξέλεγκτες ή πολύ επικίνδυνες όταν εκδηλώνονται με άτακτη επίθεση χωρίς κανόνες εμπλοκής με ενδεχόμενη κατάληξη κάποιο σοβαρότατο τραυματισμό ατόμου φερόμενου ως εισβολέα ή επιτιθέμενου.

προσομοίωση συνθηκών επίθεσης ή εισβολής χώρου

• Ο σκύλος σας θα αποκτήσει εμπειρία με προσομοίωση πραγματικών συνθηκών παρουσίας επιτιθέμενου ή εισβολέα χώρου. Μαθαίνει να προστατεύει την οικογένεια και το χώρο του ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τις συνθήκες απειλής. Επίσης ο σκύλος θα αποκτήσει καλύτερο αυτοέλεγχο, θα μάθει τι μπορεί να κάνει ώστε ως φύλακας να προστατέψει με το πιο αποτελεσματικό τρόπο τους ιδιοκτήτες ή το χώρο του.

• Ο δεσμός που πρέπει να έχει αναπτυχθεί μεταξύ σκύλου και ιδοκτήτη όπως με το χώρο διαβίωσης αποτελεί καθοριστική παράμετρο.

• Φυσικά είναι λίγα ως τίποτα όσα μπορεί να περιμένει κανείς από ένα σκύλο αν αυτός εγκαταλείφτηκε κλεισμένος σε μια περίφραξη με αυτόματη συσκευή ταΐσματος και λίγο νερό προκειμένου να επιβιώσει.

Εκπαίδευση σκύλου σε καθήκοντα φύλαξηςΕκπαίδευση σκύλου φύλακα

• Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι όλοι οι σκύλοι κατάλληλοι υποψήφιοι προκειμένου να εκπαιδευτούν σε καθήκοντα σωματοφύλακα ή φύλακα χώρου.

• Αξιολογούνται πάντοτε τα γενικότερα χαρακτηριστικά φυλής σκύλων, οι συμπεριφορές καθώς επίσης οι δυνατότητες κάθε σκύλου ενώ συχνά βλέπουμε να παίζουν σημαντικό ρόλο άλλοι παράγοντες όπως η γενετική προδιάθεση σε ατομικό επίπεδο, η γενικότερη κατάσταση υγείας καθώς επίσης ο τρόπος με τον οποίο προηγούμενες εμπειρίες έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση χαρακτήρα των σκύλων.

Η βασική εκπαίδευση προηγείται

Η βασική εκπαίδευση οποσδήποτε προηγείται σε κάθε περίπτωση της εκπαίδευσης σκύλου σε καθήκοντα προστασίας καθώς υπάρχουν λόγοι ασφαλείας.

   • Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ώστε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση αξιολόγησης μαζί με το σκύλο σας.

πληροφορίες:
Lona Raujter :
Εκπαίδευση σκύλου προστασίας
VIDog Club Personal and Academy dog training
VIDog Club logo
viDogClub - Veronica Tilkeridou logo
https://vidogtraining.gr/guarding-dogs-training.html,
14η Οδός
, Αγία Παρασκευή Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, 57001 GPS: 40.48879384114253, 23.03975130428584
Ελλάδα
 
ΩΡΑΡΙΟ:
ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
10:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ:
11:00-20:00


βαθμολογία VIDog Club στο Google reviews:  4.6 ★ ★ ★ ★ ★
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: