Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τηλεφωνική συμβουλευτική υποστήριξη ιδιοκτητών σκύλων με μικρή μηνιαία συνδρομή.

 
εκπαίδευση άρνησης τροφής σκύλου
 

• Η συνδρομητική υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης - υποστήριξης ιδιοκτητών σκύλων, είναι μια καινοτομία του VIDog Club και απευθύνεται σε όλους εσάς που αντιμετωπίζετε μικρά ή μεγαλύτερα καθημερινά προβλήματα που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τη κοινωνικοποίηση ή εκπαίδευση του σκύλου.

Αν και ο σκύλος είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να δημιουργεί άθελα του μικρά προβλήματα στη καθημερινότητα των ιδιοκτητών.

• Τα προβλήματα αυτά οφείλονται σχεδόν πάντοτε στην έλλειψη σωστής ενημέρωσης άρα την έλλειψη γνώσης των ιδιοκτητών που οδηγούν σε λάθη κατά την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, αυτά τα λάθη ωστόσο συνήθως μπορούν να λυθούν εύκολα, με τη σωστή καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτή σκύλων ακόμη και από απόσταση αξιοποιώντας τις τηλεπικοινωνίες, ορισμένες φορές σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του διαδικτύου.

• Αξιοποιήσετε και εσείς από σήμερα την υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης - υποστήριξης ιδιοκτητών σκύλων για να επικοινωνείτε μαζί μας μια φορά κάθε εβδομάδα με κλήσεις διάρκειας ως 30’ κάθε φορά, με ένα ελάχιστο μηνιαίο κόστος:

Το κόστος της συνδρομητικής υπηρεσίας καθοδήγησης - υποστήριξης ιδιοκτητών σκύλων προκαταβάλλεται και είναι:

30€ για ένα μήνα.
150€ για έξι μήνες (25€ x 6 μήνες).
240€ για ένα έτος (20€ x 12 μήνες).

Επιλέξτε τη διάρκεια τηλεφωνικής συμβουλευτικής υποστήριξης ιδιοκτητών σκύλων και το τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε:

Εναλλακτικά μπορείτε να μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha: GR3 1014 0704 0704 0023 4002 8900

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, καλέστε μας ή στείλε μας μήνυμα (SMS ή Viber) στο τηλέφωνο +306979193810 για να μιλήσετε με την υπεύθυνη μας και να ανοίξετε την καρτέλα σας .

* τυχόν υπόλοιπο χρόνου δε μεταφέρεται σε επόμενο μήνα.

• Αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεφωνική υπηρεσία συμβουλευτικής καθοδήγησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει υπηρεσίες εκπαίδευσης όπως π.χ. η βασική εκπαίδευση σκύλου ούτε μπορεί να υποκαθιστά μαθήματα που απευθύνονται σε υποψήφιους εκπαιδευτές σκύλων.

• Η υπηρεσία τηλεφωνικής καθοδήγησης είναι μια καινοτομία που δημιουργήθηκε από το VIDog Club με σκοπό να βοηθήσει όσους από εσάς χρειάζεστε να λύσετε μικροπροβλήματα που σας απασχολούν σχετικά με τη συμπεριφορά του σκύλου σας ώστε να έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα μαζί του.

• θα χαρούμε να βοηθήσουμε εσάς και τον σκύλο σας με στόχο να γίνει η συμβίωση μεταξύ σας πιο ευχάριστη, πιο εύκολη και πιο ασφαλής.

πληροφορίες:
Lona Raujter :
Τηλεφωνική υποστήριξη ιδιοκτητών σκύλων
VIDog Club Personal and Academy dog training
VIDog Club logo
viDogClub - Veronica Tilkeridou logo
https://vidogtraining.gr/dog-owner-support.html,
14η Οδός
, Αγία Παρασκευή Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, 57001 GPS: 40.48879384114253, 23.03975130428584
Ελλάδα
 
ΩΡΑΡΙΟ:
ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
10:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ:
11:00-20:00


βαθμολογία VIDog Club στο Google reviews:  4.6 ★ ★ ★ ★ ★
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: