Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Φροντίστε έγκαιρα για τη κοινωνικοποίηση του σκύλου σας.

Η κοινωνικοποίηση αποτελεί ένα απαραίτητο εφόδιο κάθε σκύλου, ενώ όταν γίνεται στη κατάλληλη ηλικία η απόκτηση της είναι διασκεδαστική, εύκολη, απλή διαδικασία.

Συναισθήματα σκύλου όπως άγχος ή φόβος μπροστά σε οποιαδήποτε παρουσία ατόμου που δεν έχει συνηθίσει είναι αναμενόμενες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει κάθε σκύλος εφόσον μένει ακοινώνητος ως την ηλικία της εφηβείας ή ακόμη χειρότερα, ως την ενήλικη ζωή του, ενώ οι καταστάσεις αυτές ίσως τον οδηγήσουν σε εκδηλώσεις επικίνδυνης συμπεριφοράς ακόμη και απέναντι στους ιδιοκτήτες του.

Λίγος χρόνος εκ μέρους σας, κατάλληλες συνθήκες, σωστός συνδυασμός επίβλεψης επαγγελματιών εκπαίδευσης σκύλων, αρκούν ώστε να αποκτήσει ο σκύλος μια πολύτιμη εμπειρία κοινωνικοποίησης - κοινωνικής συναναστροφής.

Οι περίπατοι κοινωνικοποίησης σκύλων που διοργανώνονται από το VIDogClub θα προσφέρουν στο σκύλο μια εξαιρετική ευκαιρία ελεγχόμενης κοινωνικής συναναστροφής με άλλα άτομα σε συνθήκες περισπασμού όπως οι θόρυβοι της πόλης, διαφορετικές παρουσίες, κίνηση ατόμων ή οχημάτων.

Εσείς από τη πλευρά σας, στη διάρκεια ενός τέτοιου περιπάτου κοινωνικοποίησης σκύλων, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε παράλληλα σε μια παρέα ιδιοκτητών σκύλων με κοινό σκοπό και κοινά ενδιαφέροντα.

Μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσετε λίγες ευχάριστες ώρες παρέα με το σκύλο μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ένας περίπατος κοινωνικοποίησης σκύλων:

Στιγμιότυπο κοινωνικοποίησης σκύλου

κεντρική σελίδα

κοινωνικοποίηση σκύλου