Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ο χώρος εκπαίδευσης σκύλων στο ViDog Club.

Φωτογραφική άποψη του χώρου που χρησιμοποιούμε για την εκπαίδευση σκύλων, μαθήματα υποψήφιων εκπαιδευτών σκύλων, σχετικά σεμινάρια, συναντήσεις ιδιοκτητών ή άλλες κυνοφιλικές εκδηλώσεις.

Η εκπαίδευση σκύλου μπορεί μεν να γίνεται οπουδήποτε, ωστόσο το να χρησιμοποιούμε κάποιο κατάλληλο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αυτό το σκοπό είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Υπάρχουν βέβαια αρκετές περιπτώσεις όπου η εκπαίδευση σκύλου είναι χρήσιμο να γίνεται ή σωστότερα να συνεχίζεται σε εξωτερικούς χώρους, όμως αυτές αφορούν σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο ή σε ειδικευμένα μέρη εκπαίδευσης σκύλων όπως εκείνο της κοινωνικοποίησης τους, όπου αξιοποιούνται κατάλληλα παράμετροι όπως οι θόρυβοι που παράγονται από τη κίνηση της πόλης, η παρουσία άλλων ανθρώπων ή άλλων κατοικίδιων.

Ειδικότερα, όταν πρόκειται για μαθήματα σκύλων που δεν είχαν καμία προηγούμενη εμπειρία εκπαίδευσης, ο χώρος πρέπει να προσφέρει ασφάλεια, άνεση και σχετική ησυχία.

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και οι μικροί μας φίλοι εφόσον νοιώθουν άνετα σε ένα χώρο χωρίς φασαρία ή άλλους εξωτερικούς περισπασμούς, προσηλώνονται ευκολότερα στα μαθήματα τους επομένως τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, ενώ όπως είναι λογικό η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Όσες λέξεις και αν περιλαμβάνει μια φωτογραφία, μια επίσκεψη μαζί με το σκύλο σας θα είναι ο σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με άλλους ιδιοκτήτες σκύλων.

χώρος εκπαίδευσης σκύλων

κεντρική σελίδα

περισσότερα για το χώρο μας