Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Φιλοξενία σκύλων μόνο στο καλύτερο: ViDog Club Θεσσαλονίκη.

Κάποιες στιγμές όταν πρέπει να αποχωριστείτε για λίγο τους μικρούς σας φίλους, θα θέλετε σίγουρα το καλύτερο. Η καλύτερη λύση είναι ασφαλώς να φιλοξενηθούν μόνον εκεί όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια, εκεί που γνωρίζετε πως κάποιοι νοιάζονται πραγματικά τους σκύλους.

Στο ViDogClub προσφέρουμε μόνο στους πελάτες μας φιλοξενία σκύλων σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό με την υπόσχεση να παρέχουμε στους σκύλους τους καθαριότητα, προσοχή, ασφάλεια και φροντίδα για όσο καιρό χρειάζεται.

Οι φιλοξενούμενοι σκύλοι στο ViDogClub για όσο διάστημα διαρκεί η φιλοξενία τους δε μένουν μόνιμα στα καταλύματα, αλλά αρκετές φορές κάθε μέρα συναναστρέφονται με άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια βόλτας σε περιφραγμένους καταπράσινους χώρους που διαθέτουμε για αυτό το σκοπό.

Οι σκύλοι πελατών μας έχουν παρακολουθήσει κοντά μας τουλάχιστον τη βασική εκπαίδευση ενώ είναι κοινωνικοποιημένοι σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε θεωρούν φυσιολογική τη παρουσία άλλων σκύλων γύρω τους χωρίς να ενοχλούνται από αυτή.

Αυτός κυρίως είναι ο λόγος που δε δεχόμαστε σκύλους τους οποίους δε γνωρίζουμε ενώ ζητούμε συγνώμη από όσους φίλους ενώ χρειάζονται φιλοξενία σκύλων δεν είναι πελάτες μας.

Για εμάς στο ViDogClub όταν πρόκειται για φιλοξενία σκύλου προέχουν έννοιες όπως καθαριότητα, ασφάλεια, άνεση, προστασία, υγεία των σκύλου και όχι απλά αυξημένοι αριθμοί φιλοξενούμενων στην αναζήτηση μεγαλύτερου οικονομικού αποτελέσματος.

χώρος ξενοδοχείου σκύλων

κεντρική σελίδα

φιλοξενία σκύλων